Skip to content

Abstracte schilderijen

Behalve vanwege mijn moderne schilderijen, ben ik als kunstenaar in Deventer ook bekend vanwege mijn indrukwekkende abstracte schilderijen. Mocht je nou interesse hebben in een van mijn abstracte schilderijen, check dan mijn website of maak een afspraak om de abstracte schilderijen in mijn huis atelier te komen bekijken. Ik zorg dan voor koffie als jij ondertussen kunt kijken naar de abstracte schilderijen die ik gemaakt heb.

Ik bied meer dan alleen abstracte schilderijen

Ik ben als kunstenaar in Deventer veelzijdig en maak zowel moderne als abstracte schilderijen. Daarbij werk ik graag met verschillende lagen en verschillende materialen. Dat maakt dat jij als kunstliefhebber niet alleen naar het oppervlakkige geheel hoeft te kijken. Behalve vanwege mijn zeer abstracte schilderijen en mijn moderne werk, ben ik een groot liefhebber van het maken van mixed media kunstwerken. Kies je voor een dergelijk kunstwerk, dan kies je voor iets unieks.

Uniek zijn zeker ook mijn mixed media kunstwerken

Mixed media kunstwerken zijn kunstwerken die tot stand komen door het gebruik van verschillende technieken. Je kunt dan denken aan schilderkunst, fotografie, tekeningen en printen bijvoorbeeld. Al die technieken gebruik ik in één en hetzelfde kunstwerk. Zo ben je altijd verzekerd van iets unieks. Daarmee bewijs ik dus dat ik meer kan bieden dan alleen abstracte schilderijen.

Abstracte schilderijen

Natuurlijk kan ik ook werk in opdracht maken; jij bepaalt dan het formaat en de kleurstelling

Steeds meer mensen ontdekken mijn kunstwerken. Dat blijkt wel uit het feit dat ik tegenwoordig gevraagd wordt voor exposities in zowel binnen- als buitenland. Als kunstenaar ben ik aangesloten bij het NABK. Ook leuk is het feit dat ik al eens heb mogen meewerken aan een reportage in VT Wonen. Het is zeer de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in mijn huis atelier in Deventer. Maak jij een afspraak? Dan zet ik de koffie alvast klaar. Natuurlijk kan ik ook werk in opdracht maken. Ik kan dan een kunstwerk maken op basis van bijvoorbeeld een foto of een tekst. Daarbij zijn jouw wensen leidend wat betreft het formaat van het kunstwerk en het gebruik van kleuren. En zo kan ik je wat betreft kunst in Deventer op velerlei vlakken van dienst zijn. Het is dus zeer de moeite waard om mijn aanbod op de website in de gaten te houden of zoals gezegd een afspraak te maken om een kijkje te komen nemen in mijn prachtige huis atelier.