Bent u op zoek naar een abstract schilderij / abstracte schilderijen dan bent u op de juiste site belandt. Ik maak moderne, abstracte, schilderijen in allerlei formaten en kleuren.
Hierbij werk ik met verschillende materialen en diverse lagen wat het schilderij de nodige diepte geeft en wat de kijker uitnodigt om niet alleen naar het oppervlak te kijken. De materialen kunnen van over de hele wereld komen. Door mijn gezondheid ben ik helaas niet meer in staat zelf te reizen, maar familie, vrienden en kennissen nemen materiaal mee vanuit New york tot aan China.
De schilderijen vertellen zo ieder hun eigen verhaal. Het zijn doorleefde schilderijen, geen design, geen "gelikte" werken, maar schilderijen met karakter!

De abstracte schilderijen kennen soms ook enige figuratie, dat wil zeggen, beelden, tekst en of cijfers die de ene keer duidelijk zichtbaar zijn, de andere keer wat verstopt.
Ik zoek naar de juiste compositie, tenminste, voor mijn gevoel de juiste compositie, geinspireerd door abstracte schilderijen van oa Rauschenberg, Julian Schnabel, Kurt Schwitters, Anselm Kiefer, Piet Mondriaan en vele anderen.
Ook muziek probeer ik om te zetten in abstracte beelden, maar ook hierbij komt de figuratie al gauw weer om de hoek kijken.

Daarnaast werk ik ook in opdracht, vraag hier eventueel naar, u bepaalt dan het formaat schilderij en eventueel de kleurstelling. Ook kan u eigen materiaal aanleveren en/ of teksten of cijfers in uw abstracte schilderij laten verwerken.

Abstracte kunst in het algemeen is kunst die niet gerelateerd is aan de visuele werkelijkheid. Abstracte kunst wordt ook wel moderne kunst genoemd. Dit komt omdat abstracte kunst een richting uit de moderne kunst is. Binnen abstracte kunst kunnen onderliggende principes zichtbaar gemaakt worden. De kunstenaar  kan bijvoorbeeld direct schilderen van uit het gevoel. Abstracte kunst ontstond en werd populair in de 20e eeuw. Kunstenaars van de hedendaagse kunst gebruiken vaak wiskundige patronen en vormen als inspiratie bron.