Skip to content

Kunstenaar Deventer

Als kunstenaar in Deventer heb ik ondertussen een prima naam weten op te bouwen. Bovendien laat ik als kunstenaar in Deventer zien dat ik nooit uitgeleerd ben. Ik ben dan ook jouw kunstenaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld fraaie kunst voor in huis. Het is altijd mogelijk om een kijkje te komen nemen in mijn huis atelier in Deventer. Je kunt prima via deze website een afspraak maken.

Ik gebruik verschillende lagen en verschillende materialen

Zelf ben ik groot aanhanger van abstracte en moderne schilderijen. Ik bouw mijn schilderijen zorgvuldig op en veel van mijn schilderijen bestaan dan ook uit verschillende lagen. Ook maak ik niet zelden gebruik van verschillende materialen. Dan weer is er een laag transparant, dan weer op een andere manier dekkend. Zo hoef je als kijker naar mijn schilderijen niet alleen naar het oppervlakkige te kijken. Mijn schilderijen bieden alleen al wat dat betreft meer diepgang en hebben meer lagen. Dit zowel letterlijk als figuurlijk.

De Halve Nachtwacht 90 x 150 cm mixed media op dubbeldik linnen doek 001 - Kunstenaar Deventer

Als kunstenaar in Deventer bekend vanwege de mixed media kunstwerken

Ik ben daarnaast een kunstenaar in Deventer die bekend staat door de zogenaamde mixed media kunstwerken. In dat kader combineer ik verschillende technieken en materialen. Ik maak dan bijvoorbeeld gebruik van fotografie, schilderkunst, computerbewerking, tekenen en printen. En al die technieken vormen vervolgens samen één resultaat dat je echt nergens anders zult vinden.

Chanels 90 x 150 cm

Terugbelverzoek

Voorliefde voor aardetinten en daarnaast werk ik vaker ook met kleuren

Ik heb een grote voorliefde voor aardetinten en daarnaast ben ik een kunstenaar in Deventer die vaker en vaker gebruikmaakt van allerlei kleuren. Ik werk op gevoel en zo ontstaan composities die zowel duidelijk, sterk en soms ook een speels karakter hebben. Mijn kunst slaat duidelijk aan. Zo kun je mijn werk als kunstenaar in Deventer bijvoorbeeld zien op tal van exposities in zowel binnen- als buitenland. Heb je interesse? Op mijn website kun je tal van kunstwerken zien en zoals gesteld is ook een bezoek aan mijn huisatelier prima mogelijk. Ik kan zeker ook in opdracht werken. Heb je speciale wensen? Dan kun je die aangeven. Ik kan met foto’s werken, kan uit de voeten met teksten en cijfers en verwerk dit tot een prachtig schilderij. Natuurlijk bepaal je zelf het formaat en de kleuren die ik dan gebruik. Kunst in Deventer krijgt een heel andere dimensie als je voor mijn diensten als kunstenaar in Deventer kiest. Wees welkom in mijn huis atelier en weet dat de koffie altijd klaar staat.