Skip to content

Kunst Deventer

Voor de leukste en in elk geval meest originele kunst van Deventer moet je vooral bij mij aankloppen. Ik ben bekend vanwege kunst in Deventer met een abstract en modern karakter. Wil jij kunst uit Deventer aan de muur? Check dan mijn website of plan een bezoek aan mijn huis atelier in Deventer.

Kunst in Deventer in abstracte of in moderne vorm

Als het gaat om kunst in Deventer, ben ik zoals gesteld groot voorstander van abstracte en moderne schilderkunst. Ik sta erom bekend dat ik mijn werk altijd opbouw en werk met verschillende lagen. Daarnaast ben ik groot voorstander van het gebruiken van verschillende materialen. Dan weer maak ik een laag transparant, dan weer kies ik voor een dekkende laag. Daardoor ontstaat een kunstwerk met verschillende lagen. Dat betekent weer dat jij als kunstliefhebber niet alleen naar het oppervlakkige hoeft te kijken, maar naar een kunstwerk dat letterlijk en figuurlijk meerdere lagen heeft en dus altijd meer diepgang heeft.

Be Once - Kunst Deventer

Heel bijzonder zijn zeker ook de mixed media kunstwerken die ik je aan kan bieden

Kies je voor kunst in Deventer en doe je zaken met mij als kunstenaar in Deventer, dan kun je ook kiezen voor zogenaamde mixed media kunstwerken. Ik combineer dan tal van verschillende technieken als fotografie, schilderkunst, computerbewerking, tekeningen en printen. Deze technieken voeg ik samen tot één en dus altijd uniek kunstwerk. Met mixed media haal je altijd iets bijzonders in huis.

Kunst Deventer

Terugbelverzoek

Kijk op mijn website of kom langs in mijn huis atelier

Wat betreft kunst in Deventer sta ik bekend om het gebruik van aardetinten. Verder betrap ik me er zelf op dat ik ook veel vaker gebruikmaak van kleuren. Mijn composities ontstaan op gevoel en mijn composities kun je altijd duidelijk, sterk en speels noemen. Dat mijn werk aanslaat, blijkt wel uit het feit dat ik exposeer in zowel binnen als buitenland. Mocht je interesse hebben in kunst in Deventer, dan kun je een mooie impressie krijgen van mijn website. Je kunt bovendien een afspraak maken om een bezoek te brengen aan mijn huis atelier. Weet in elk geval dat de koffie altijd voor je klaar staat. Als je zoekt naar bijzondere kunst, dan heb je in mij jouw partner gevonden. Zoveel is zeker en dat blijkt wel uit de goede naam die ik de afgelopen jaren heb weten op te bouwen. Wees welkom!