Skip to content

Hedendaagse kunst

Ben je op zoek naar het kunstwerk dat perfect aansluit op de kleur van je muren en op je interieur? Of zoek ju unieke hedendaagse kunst? Ik, Wouter van Donselaar, maak graag een schilderij voor je dat pas af is als jij er tevreden mee bent. Ik gebruik veel verschillende materialen en mixed media om op gevoel een compositie te maken. Mijn composities kunnen duidelijk, sterk en speels overkomen. Met verschillende media maak ik hedendaagse kunst en breng ik verschillende kunstvormen samen in één compositie.

Mixed media met moderne technieken

Mijn hedendaagse kunst is gemaakt van mixed media. Dit betekent dat ik meerdere technieken gebruik en deze combineer om kunst te creëren. Ik combineer diverse materialen om zo een uniek kunstwerk voor aan de muur te creëren. Ik gebruik fotografie, schilderkunst, computerbewerking, tekenen, prints en collagekunst in één schilderij. Door fotografie, prints en computerbewerking te gebruiken heb ik veel verschillende afbeeldingen tot mijn beschikking om te verwerken in een collage. Daarnaast teken en schilder ik ook als dit beter past bij de plek waar de schilderij komt te hangen, of om bijvoorbeeld het geheel te verbinden. Zo wordt het schilderij ondanks het gebruik van verschillende technieken en diverse materialen wel een kunstwerk met eenheid.

Hedendaagse kunt

Unieke materialen en diverse lagen

Mijn abstracte schilderijen zijn mixed media kunstwerken binnen de hedendaagse kunst. Moderne technieken als fotografie en computerbewerking combineer ik met schilderkunst en tekeningen. Deze technieken combineer ik met materialen zoals papier, linnen, hout en stoffen. Om deze materialen te kunnen verwerken in één geheel bestaan mijn schilderijen uit diverse lagen. Er is bijvoorbeeld een dekkende laag met daarop een transparante laag. Mijn hedendaagse kunst reikt dus verder dan het oppervlak en moedigt je aan om niet alleen naar het oppervlakkige te kijken.

Hedendaagse kunst

Terugbelverzoek

Persoonlijke hedendaagse kunst

Als je een schilderij zoekt dat perfect in je woning past en deze maar niet kunt vinden, dan kan ik je helpen. Ik kan door mijn unieke gebruik van mixed media een schilderij binnen de hedendaagse kunst maken dat voldoet aan al je wensen. Je kunt zelf het thema, een hoofdkleur en het formaat bepalen. Je kunt zelfs materiaal aanleveren dat in het kunstwerk verwerkt moet worden. Denk hierbij aan foto’s, stoffen of geboortekaartjes. Maar je eigen inbreng kan ook een aantal getallen zijn of een paar zinnen of woorden. Door jouw inbreng mee te nemen kan ik een schilderij maken dat perfect bij je past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor mijn hedendaagse kunst in jouw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.