Skip to content

Moderne schilderijen

Mocht je op zoek zijn naar bijzondere en vooral moderne schilderijen, dan ben je bij mij precies aan het juiste adres. Je vindt bij bij moderne schilderijen die je nergens anders ziet. Dat geldt zeker als je kiest voor mijn mixed media kunstwerken.

Schilderijen met een verdiepende laag

Moderne schilderijen hebben net als abstracte werken nadrukkelijk mijn voorkeur. Ik ben een kunstenaar in Deventer die de kunstwerken zorgvuldig opbouwt iemand die werkt met verschillende lagen. Ook maak ik bij het maken van schilderijen graag gebruik van allerlei verschillende materialen. Zo kan ik op het ene moment werken met een transparante laag om vervolgens weer te kiezen voor een meer dekkende laag. Zo ontstaat als het ware verdieping en hoef jij als liefhebber van moderne schilderijen nooit alleen naar het oppervlakkige geheel te kijken.

Mixed media schilderij detail - Moderne schilderijen

Geniet van mijn unieke mixed media kunstwerken

Wat betreft moderne schilderijen maak ik eveneens graag mixed media kunstwerken. In dat geval combineer ik verschillende technieken als bijvoorbeeld fotografie, schilderkunst, computerbewerking, tekenen en printen. Van al deze technieken samen maak ik vervolgens één kunstwerk. Deze moderne schilderijen die zo ontstaan kun je gerust uniek en bijzonder noemen. Niemand anders die een dergelijk kunstwerk aan de muur heeft hangen namelijk.

Moderne schilderijen

Terugbelverzoek

Al mijn composities staan bekend als duidelijk, sterk en soms ook speels

Bij al mijn werken maak ik graag gebruik van aardetinten. Daarnaast kies ik ook vaker en vaker voor kleur. Mijn composities ontstaan op gevoel en altijd is sprake van composities die duidelijk, sterk en soms ook speels genoemd kunnen worden. Dat mijn werk echt aanslaat, blijkt wel uit het feit dat ik mijn werken exposeer in zowel binnen- als buitenland.

Kom mijn moderne schilderijen bekijken in mijn huis atelier

Heb je interesse in een van mijn moderne schilderijen? Kijk dan eens naar het aanbod op mijn website. Het is eveneens een mogelijkheid om langs te komen in mijn huis atelier. Als kunstenaar in Deventer ben ik overigens aangesloten bij het NABK en ik werk bovendien graag in opdracht. Geïnteresseerd? Plan een afspraak in, zet ik de koffie alvast voor je klaar. Zoals gesteld maak ik ook graag werk in opdracht. Ik kan dat doen op basis van een foto of een tekst. Werk ik in opdracht voor jou, dan bepaal jij uiteraard het formaat en de kleuren die ik tijdens het maken van het kunstwerk gebruik. Jouw wensen zijn wat dat betreft altijd leidend.